Oda a zsold...

2010.07.18. 18:59

Olvasom, hogy otthonról nem küldenek csomagot, vagy ha igen, akkor kisebbet. Olvasom, szomorú, de azért mégsem tudok elkeseredni, mert mióta kimásztam az oktatás, majd később a felsőoktatás csebréből is, valahogy olyan távolinak tűnik az egész. De azért kultúrát még mindig fogyasztok, és továbbra is fogyasztanék, szóval tőlem nem kell sajnálni azt a támogatást.

A késés okának persze mindent el tudok képzelni. Teljesen hihető, ha a leköszönő MSZP megpróbált tekerni néhány utolsót a csapokon, de az is, ha új fiúknak nem akaródzik adakozni. Sőt, még azt is elhiszem, hogy adnának ők, csak félnek, hogy nem jó helyre jutna. Ahogy mondani szokták, az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól csúnya, hogy meg is történik. Hát ez van, azazhogy pénz nincs, de majd lesz állampolgárság. De arról még lesz szó később.

A bejegyzés trackback címe:

https://wegwariwitez.blog.hu/api/trackback/id/tr262159293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása